Binnenkort

Hebben we je adresgegevens, ook voor de nieuwsbrief en veiligheidsapp? Klik voor e-mail
Beste wijkbewoner,


Als Wijkteam Houthaven zijn we actief in en voor de wijk. Zo hebben we over de jaren diverse activiteiten georganiseerd, onder andere de Burendag, de inmiddels bekende Halloween-viering en de kerstborrel.


Daarnaast hebben we meegedaan aan NLdoet en Nederland Schoon. En niet te vergeten het realiseren van de muurschildering.


En dit jaar.. het Houthaven Burendag Festival. En het wordt een spektakel!
.

Als je mee wilt doen aan de Rommelmarkt, ben je deze middag welkom op het Houtwolplantsoen. Met een kleedje, campingtafel of behangtafel creëren we onze eigen rommelmarkt. Graag hiervoor aanmelden!


Het evenement duurt van 13.00 tot 17.00 uur, vanaf 12.00 uur kun je terecht om voor te bereiden op de rommelmarkt.


Een springkussen en opblaasbare stormbaan, oud-Hollandse spelletjes, een puzzeltocht in de wijk en de rommelmarkt. Geheel verzorgd met een hapje en een drankje wordt het een gezellige dag!!


Velen handen maken licht werken. Kom je helpen?


_____________________________________________________________________________________________

Op de hoogte blijven

Via de nieuwsbrief, de website en de sociale media, houden we jullie op de hoogte. Ontwikkelingen in de politiek, het mobiliteitsplan en vooral de verkeersdrukte op de Bredaseweg zijn nu zeer relevant.


We vormen de schakel tussen de bewoners en de gemeente op het gebied van verkeersveiligheid en groenvoorziening. We hebben ook een goed contact met de wijkagente en handhaving.


Spreekt dit jou aan en lijkt het je wat om een keer een vergadering bij te wonen? Je bent van harte welkom. Wij zijn altijd blij met nieuwe ideeën, inzichten en meningen.


_____________________________________________________________________________________________

Nog meer op de agenda dit jaar!

Later dit jaar staat onze befaamde Halloween-viering ook weer op de planning. Zoals je wellicht weet is dit afgelopen jaren uitgegroeid tot een grote happening. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Hiervoor zoeken we nog enthousiaste mensen die mee willen doen.


Kun jij schminken, schilderen, decorbouwen of hou je van verkleden als zombie of iets anders engs? Of draai je je hand niet om voor een griezel organiseren?

Meld je dan aan!Wil je niks meer missen van alle activiteiten in de wijk?

Schrijf je dan per mail in voor de digitale nieuwsbrief.

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor activiteiten, kun je een mail sturen.


Het Wijkteam,

Johan l Charles l Cora l Richard l Ria l Annet l Solaïka