Binnenkort

Hebben we je adresgegevens, ook voor de nieuwsbrief en veiligheidsapp? Klik voor e-mail

Aan alle kinderen van 0-19 jaar in de wijk Houthaven

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is afbeelding.png

Denk met ons mee

Buitenspelen is gezond en leuk! Daarom richten we in Oosterhout graag leuke en uitdagende speelplekken in. De speelplek in jouw buurt aan het Houtwolplantsoen is toe aan een opknapbeurt. Er komen daarom nieuwe speeltoestellen op de huidige locatie. We zouden het heel leuk vinden als jij samen met omwonenden en andere kinderen uit de buurt wil meedenken over de leukste speeltoestellen. Hoe? Dat lees je in deze brief.


Wat gaat er gebeuren?

De klimboom, dehouten paaltjes, de doeltjes en het houtenspeeltoestel zijn versleten en gaan we vervangen. We willen je vragen om drie speeltoestellen uit te kiezen die je graag in de speeltuin terug wil zien. Op basis van de top drie bekijken we welke speeltoestellen we gaan plaatsen. Als er weinig voor voetbal wordt gekozen kan dat dus betekenen dat er geen nieuwe doeltjes worden geplaatst. In overleg met de Bewonersgroep Houthaven wordt er gekozen voor houten en natuurlijke elementen die passen bij de klimboom en de bestaande speelelementen.


De top drie van jouw keuze kun je mailen naar spelen@oosterhout.nl. Reageren kan tot en met 25 juli 2020. De schommel, de draaischijf, het bandentoestel en de kruipbuizen blijven staan.


Wanneer gaan we aan de slag?

Nadat we jullie wensen hebben opgeschreven, maken we een plan voor de nieuwe speelplaats. Als het plan voor de nieuwe speeltuin klaar is, krijgen jullie opnieuw een brief waarin we vertellen welke speeltoestellen we hebben uitgekozen. Daarna bestellen we de nieuwe speeltoestellen. We hopen dat de speelplaats voor het eind van dit jaar helemaal klaar is, maar dat is wel afhankelijk van de levertijd van de speeltoestellen. Als we weten wanneer de speeltoestellen geplaatst worden, dan krijgen jullie weer een brief van ons.Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met mevrouw N. Verhoeks-Vaessen, via telefoonnummer 14 0162 of via e-mailadres N.verhoeks-vaessen@oosterhout.nl