Binnenkort

Hebben we je adresgegevens, ook voor de nieuwsbrief en veiligheidsapp? Klik voor e-mailDit bericht hebben we gekregen van de wijkagenten met het verzoek om het door te geven.

“De afgelopen paar maanden zijn in een paar nachten meerdere grove auto inbraken geweest. Hierbij werden meerdere inbraken in 1 nacht en in 1 wijk gepleegd. De politie verzoekt naar aanleiding van deze inbraken het volgende:

-Bent U slachtoffer van een inbraak, waarbij airbags, navigatieapparatuur, audioapparatuur of complete dashboards zijn ontvreemd, doe hiervan gelijk melding. Waar mogelijk komt de politie ter plaatse en neemt direct een aangifte op en doet ter plaatse nader onderzoek, zoals onderzoek naar sporen(dragers).

Dit is wel tijdelijk in verband met capaciteit.

-Tevens vragen we extra alertheid en verdachte situaties direct te melden, zodat we hierop in kunnen spelen. In de nachtelijke uren kan hiervoor 1-1-2 gebeld worden. Anders 0900-8844.”