Binnenkort

Hebben we je adresgegevens, ook voor de nieuwsbrief en veiligheidsapp? Klik voor e-mail


Op vrijdag 25 oktober vindt in onze wijk weer de Halloween viering plaats.


Hiervoor verzamelen alle kinderen tot 12 jaar met eventueel hun ouders om 19.00 uur op de rotonde aan de Drevelhof.


De kinderen mogen verkleed en/of geschminkt komen en natuurlijk is je vriendje of vriendinnetje ook welkom.


Voor traktaties onderweg is het handig om zelf een tasje of zakje mee te brengen, hierin kunnen dan ook de wikkels en papiertjes.


We starten dit jaar met een verhaal, waarna we in groepjes de wijk in gaan voor een speurtocht.  Op het eind rond de klok van 21.00 uur komen alle groepjes bij elkaar voor de ontknoping van het verhaal op het speelveldje aan de Kuiperijhof.


Zoals alle activiteiten van het wijkteam is ook het meedoen aan de Halloween-viering op eigen risico. De organisatie kan dan ook nergens aansprakelijk voor worden gesteld.


Buurtbewoners kunnen vrijblijvend langs de route (zie route in het wijkbord) traktaties aan de kinderen uitdelen. Ook zouden we het leuk vinden als er langs de route Halloween aankleding in de tuin of achter de ramen te zien is. Dus schroom niet uw creativiteit te laten zien.


We hopen dat het weer een griezelig gezellige avond wordt.


Tot dan!!


Natuurlijk zijn wij altijd op zoek naar hulp. Wil je meehelpen deze avond als spook, oversteekhulp of hulp bij de organisatie, dan kun je je aanmelden bij wijkteam@houthavenoosterhout.nl.