Binnenkort

Hebben we je adresgegevens, ook voor de nieuwsbrief en veiligheidsapp? Klik voor e-mailHet zit erop met de presentatie van de muurschildering, de fototentoonstelling en het boek over de Simfa. Het boek is opnieuw besteld en bijna weer volledig uitverkocht. Hierna is het echt voorbij, het geschiedenisboek is dan ook geschiedenis.


Het evenement was een groot succes, met de presentatie van de muurschildering door de burgemeester en anderen, alsook de fototentoonstelling in de Gecroonde Bel. Er zijn heel wat mensen geweest, met veel interessante verhalen, waarbij 250 boeken in nog geen twee dagen zijn verkocht. Het boek is met 150 stuks opnieuw besteld en die zijn nu zo goed als uitverkocht.


Er is een flink aantal foto’s uit het boek en van de heemkundekring Oosterhout aan de site toegevoegd. Kijk hier voor de foto’s. Kijk ook op onze facebookpagina voor een verslag van het evenement.