Binnenkort

Hebben we je adresgegevens, ook voor de nieuwsbrief en veiligheidsapp? Klik voor e-mail
Het jaar (bijna) uit met een kerstborrel in de Houthaven

.

Wat heeft een mens nodig voor een geslaagde kerstborrel? Nou, als eerste; lage verwachtingen. Afgelopen zondag 16 december was het ’s morgens nog maar 3 graden en lag er een restantje sneeuw van de vorige nacht. Maar de kerstborrel met verse glühwein, traditionele erwtensoep, warme chocolademelk en broodjes knakworst trok toch uit de hele wijk Houthaven mensen naar het plekje ‘bij het wijkbord’. Om elkaar weer eens te zien en bij te praten. Hier leerden nieuwe bewoners elkaar kennen en werden verder geïntroduceerd, hier werden de laatste nieuwtjes uitgewisseld.


Dennentakken en knapperige vuren op vuurschalen zorgden voor de sfeer, de kinderen roosterden de marshmallows. Gelukkig waren er welkome donaties: restanten hout voor op het vuur en de voedselvoorraden inclusief bestek en soepkommen van de Jumbo. Dank u sponsors! En dank aan alle aanwezigen voor de gezellige uurtjes. Wij wensen iedereen een hele fijne jaarwisseling.


Klik op de foto om hem te vergroten en op Escape om terug te gaan.