Binnenkort

Hebben we je adresgegevens, ook voor de nieuwsbrief en veiligheidsapp? Klik voor e-mail

 

Op vrijdagavond 26 oktober houden wij de Halloweenoptocht in de wijk. Dit jaar voor het laatst georganiseerd door de kindercommissie, die daarna ophoudt te bestaan. De Halloweenoptocht wordt in 2019 overgenomen door Richard Pruimboom en Jeroen Smulders. Om 19.00 uur verzamelen we op het speelveld aan de Kuiperijhof. De optocht eindigt rond 21.00 uur.

 

De kinderen mogen verkleed en geschminkt komen. Voor de twee mooist verklede kinderen zijn er prijsjes. Ook mogen zij een muziekinstrument zoals een fluit, toeter, of ratel meenemen. Voor traktaties onderweg is het handig om een zakje/tasje mee te nemen, dan kunnen papiertjes er ook in.

 

Onderweg zullen er misschien wel spoken opduiken en omdat het donker is zullen sommige dingen op gevoel worden gedaan. Meedoen aan de Halloween optocht is op eigen risico.

 

Buurtbewoners zijn van harte uitgenodigd langs de route, al dan niet met een traktatie. Het zou leuk zijn als er langs de route Halloween aankleding in huis of tuin is te zien. We hopen op een gezellig griezelige avond! Heb je interesse om te helpen met griezelen? Dat is uiteraard erg welkom en kan worden gemeld bij Ine Snoeren, kinderactiviteiten@houthavenoosterhout.nl of telefoon 742874. Ook voor het oversteken en routebegeleiding is hulp nodig.