Binnenkort

Hebben we je adresgegevens, ook voor de nieuwsbrief en veiligheidsapp? Klik voor e-mail

 

Nee, er werd niet alleen koffie, thee en limonade gedronken, hoewel ook die sociale kant aandacht verdient. De overheerlijke worstenbroodjes van bakkerij Vonk Asmus gingen er vlot in, waarna een grote groep volwassenen de wijk in dook om het zwerfafval op te ruimen. De groep kinderen die meehelpt lijkt ieder jaar toe te nemen, superfijn!

 

Niet lang daarna kwamen de eerste volle zakken terug: blikjes, plastic, flessen sterke drank, een wieldop en zakjes hondenpoep, gevuld en wel, in het parkje van de Houthaven gegooid. Terwijl de hondenpoepbak op 20 meter afstand staat. Langs het Wilhelminakanaal werd zeer intensief geruimd. Daar ligt helaas meestal meer afval dan in de hele wijk bij elkaar te vinden is. De zwerfafvalpikkers namen ook de voorste rand vuil in het water bij de Houtwolplantsoen mee. Tegen 12.00 uur was de ploeg weer terug en de klus geklaard. De wijk ziet er weer pico bello uit, bedankt helpers!

 

Klik op de foto om ze te vergroten en gebruik de pijltjes onderaan de foto om de rest te zien.

Druk op Escape om terug te gaan.