Binnenkort

Hebben we je adresgegevens, ook voor de nieuwsbrief en veiligheidsapp? Klik voor e-mail

NederlandSchoon

Al jaren neemt de wijk deel aan het opschoonprogramma NederlandSchoon. Het is tenslotte prettig om in een schone leefomgeving wonen. Dat vinden we allemaal, toch?

 

Daarom vragen wij ook aan u om een steentje bij te dragen. Kom op zaterdag 24 maart helpen om de wijk vrij te maken van zwerfvuil!

 

We verzamelen om 09.45 uur om onder het genot van een kopje koffie, thee, limonade en wat lekkers te bespreken wie welke kant op gaat. U krijgt een vuilniszak mee, handschoenen en een hesje en een papiergrijper. Voor kinderen zijn er kleine maten hesjes.

 

Van 10.00 tot 12.00 uur zijn we actief met z’n allen bezig en leveren de buit weer op dezelfde plek in, waar de gemeente deze weer ophaalt.

 

Buurtborrel 1 juli 2018

Op de heerlijke eerste julidag nodigen wij u met warmte uit om samen met uw buren en ons, het glas te heffen op de Buurtborrel van 15.30 tot 18.00 uur. Drankjes zijn tegen een klein prijsje in de tent verkrijgbaar, voor kinderen is er gratis ranja. Daarbij serveren wij gratis hapjes. Vanwege de omvang houden we de activiteit dit jaar eens gezellig op het speelveld aan de Kuiperijhof. Iedereen is van harte welkom en voor de kinderen staat er leuk springkussen klaar.

 

Bestuursleden gevraagd

Voelt u zich betrokken bij het wel en wee in de wijk? Het wijkteam is op zoek naar nieuwe bestuursleden die willen meepraten over de volgende onderwerpen: files op de Bredaseweg (mobiliteitsplan Oosterhout), het jubileumprogramma op 22/23 juni 2019, acties voor buurtpreventie tijdens de Week van de Veiligheid, sociale activiteiten en allerlei andere zaken. U kunt voor informatie en aanmelding mailen naar info@wijkteamoosterhout.nl of bellen met voorzitter Johan Rus, telefoon 0162-437985.