Binnenkort

Hebben we je adresgegevens, ook voor de nieuwsbrief en veiligheidsapp? Klik voor e-mail

 

 

Beste buurtbewoners en buurtbewonertjes van de Houthaven,

 

Op vrijdag 27 oktober 2017 vindt in de wijk wederom de Halloween optocht plaats.

Hiervoor verzamelen we om 19.00 uur op het speelveld aan de Kuiperijhof. We eindigen met de optocht rond 21.00 uur.

 

De kinderen mogen verkleed en/of geschminkt komen. Voor de 2 mooist verklede kinderen zijn er prijsjes. Ook mogen de kinderen een muziekinstrument zoals een fluit, toeter, (of iets anders wat lawaai maakt zoals een ratel, deksels) meenemen.

 

Bij aankomst op het veld krijgen de kinderen een zakje om onderweg traktaties in te kunnen doen. Deze worden verstrekt door de kindercommissie (herkenbaar aan de badges).

 

Onderweg zullen er misschien ook wel spoken opduiken en omdat het donker is zullen sommige dingen op gevoel worden gedaan.

 

Zoals alle activiteiten van de kindercommissie is ook het meedoen aan de Halloween optocht op eigen risico. De kindercommissie kan dan ook nergens aansprakelijk voor gesteld worden.

 

Buurtbewoners kunnen vrijblijvend langs de route (zie bord bij ingang wijk) traktaties aan de kinderen uitdelen.<

 

Ook zouden we het leuk vinden als er langs de route Halloween aankleding in de tuin of achter de ramen te zien is, dus schroom niet Uw creativiteit te laten zien!

 

We hopen dat het weer een griezelig gezellige avond wordt.

 

Tot dan!

 

Kindercommissie Houthaven

 

Natuurlijk zijn wij altijd op zoek naar hulp. Wilt U meehelpen op deze avond als spook, oversteekpost of onderweg bij een post, dan kunt U zich aanmelden bij kinderactiviteiten@houthavenoosterhout.nl.