Binnenkort

Wij zijn te bereiken op: wijkteam@houthavenoosterhout.nl.

 

Woensdag 14 juni 2017

 

wordt er in de Houthaven weer deelgenomen aan de landelijke buitenspeeldag en wel van

 

13.30 tot 16.00 uur

 

op het speelveld aan de Slijperijhof.

 

Dit jaar hebben we een springkussen voor de allerkleinsten en een springkussen voor de groteren tot 10 jaar. Verder zijn er diverse spel en knutselactiviteiten en een dansworkshop van dansschool Eigenwijzer. Jumbo supermarkt zorgt voor drinken en ijsjes. Deelname is gratis en wel op eigen risico. Een vrijwillige donatie is echter altijd welkom. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers, die het leuk vinden ons een handje te helpen met opbouwen, bij een onderdeel staan of afbreken. U kunt zich aanmelden via kinderactiviteiten@houthavenoosterhout.nl. Wij nemen dan contact met u op.

 

Tot ziens op de buitenspeeldag!