Binnenkort

Hebben we je adresgegevens, ook voor de nieuwsbrief en veiligheidsapp? Klik voor e-mail

 

De wijk Houthaven is weer opgeruimd. Tijdens Nederland Schoon afgelopen zaterdag werden in totaal 15 vuilniszakken zwerfvuil en gedumpte spullen verzameld. Veel kinderen, al dan niet met een ouder, waren present om, voorzien van een hesje, handschoenen, grijper en vuilniszak, op pad te gaan: “Ik zou dit wel veel vaker willen doen”, verzucht Anna. Ze rent weer naar een vriendinnetje die net achter een flat verdwijnt. Niet alleen tussen woonhuizen en rond flats wordt er geprikt, ook langs het Wilhelminakanaal wordt afval meegenomen. Met een hark kon nog heel wat aangespoeld vuil uit het water worden verwijderd.

 

Bezoek…

Bijna traditioneel is ook het vinden van ‘vreemde voorwerpen’. Dit jaar was dat een complete set voor de nacht. In het parkje werden namelijk een laken, een kussen en een dekbed gevonden. Het lijkt erop dat het parkje rond de villa van Simons af en toe als slaapplek dient.
 

Wij danken de gmeente voor de heerlijke appelflappen en de Jumbo voor hun sponsoring van koffie, thee en limonade. En natuurlijk danken we ook de vrijwilligers uit de wijk die zich dit jaar met velen hadden ingezet voor hun eigen wijk. En dat vinden wij dan weer een mooi voorbeeld voor de jeugd.
 

Klik op de foto om ze te vergroten en gebruik de pijltjes onderaan de foto om de rest te zien.

Druk op Escape om terug te gaan.