Binnenkort

Hebben we je adresgegevens, ook voor de nieuwsbrief en veiligheidsapp? Klik voor e-mail

Op 18 maart 2017 organiseert Buurtpreventie ‘Samen Sterk’ van 10:30 tot 16:00 uur in de Pannehoef in Oosterhout een informatiebeurs over veilig wonen.

 

Het idee voor de beurs is ontstaan na de vele inbraken en inbraakpogingen die de afgelopen tijd in Oosterhout zijn geweest. Omdat deze inbraken zich niet alleen tot onze buurt beperken is besloten om zoveel mogelijk mensen te proberen te bereiken door de beurs voor alle inwoners van Oosterhout toegankelijk te maken. Iedereen die meer informatie wil om zijn huis beter te beveiligen kan op de beurs terecht.

 

Op de beurs zijn verschillende demonstraties van leveranciers op het gebied van camerasystemen, inbraaksystemen, bouwkundige voorzieningen, brandpreventie en zorgsystemen. Zij kunnen u voorlichten over het gebruik van verschillende systemen en u adviseren bij de aanschaf van producten.

 

Naast leveranciers zullen er ook voorlichters van de politie, brandweer, EHBO, handhavers en gemeente aanwezig zijn op de beurs die u kunnen adviseren over allerlei beveiligingsmaatregelen om inbraken te voorkomen en wat te doen als er bij u is ingebroken.

 

In verschillende stands is virtual reality om verschillende situaties door een speciale bril te ervaren.
Het Mobile Media Lab van de politie zal aanwezig zijn. In deze vrachtwagen test de politie op een laagdrempelige manier haar communicatiemiddelen. Denk hierbij aan de website politie.nl, de Politie app, folders of social media.

 

Verder is er voor de kinderen een springkussen van de brandweer aanwezig en de entree is gratis. Kortom een dag waar u bij moet zijn als u meer wilt weten over veilig wonen.

 
Informatiebeurs VEILIG WONEN
Zaterdag 18 maart 2017
10.30-16.00u
De Pannehoef
Wilhelminalaan 57-59, Oosterhout
*Gratis entree*