Binnenkort

Hebben we je adresgegevens, ook voor de nieuwsbrief en veiligheidsapp? Klik voor e-mail

kerstborrel-houthaven18-14

 

Dat je bij koud weer prima een activiteit in de buitenlucht kunt organiseren, bewees de tweede kerstborrel die Stichting Wijkteam Houthaven de wijkbewoners afgelopen zondag, 18 december, aanbood. Vuurtonnen voor warmte aan de buitenkant en warme glühwein, chocolademelk en erwtensoep om de binnenkant te verwarmen. De verse glühwein, naar een recept van wijnschrijver Harold Hamersma, bleek weer de grootste verlokker, hoewel de erwtensoep van Unox en sponsor Jumbo, ook gretig aftrek vonden.

 

Zonder flauwekul, het is natuurlijk heel fijn en gezellig om een tijdstip en plek te hebben om je buurtgenoten af en toe te spreken. De wijk Houthaven mist een eigen binnen accommodatie, dus alles vindt plaats in de open lucht, afgeschermd met tenten. En dat lukt prima. Het hoekje bij de ingang van de wijk waar wellicht volgend jaar al een rotonde ligt om de nieuwe wijk Wilhelminahaven te ontsluiten, bood een gezellig tafereel met kerstlampjes en vlammen.

 

Wijkagent Nardy Kapitein kwam samen met een collega even langs. Kinderen konden een kerstbal voor in de boom maken, mochten meestoken met het vuurtje en aten een broodje knakworst.

 

Hoeveel meer kan een mens wensen? Het was weer gezellig, bedankt lieve mensen en bedankt Jumbo!

 

Fijne kerstdagen allemaal