Binnenkort

Hebben we je adresgegevens, ook voor de nieuwsbrief en veiligheidsapp? Klik voor e-mail

ONE Buurkracht 2016 05

De winter staat voor de deur en we gunnen iedereen in onze buurt een lekker warm huis en een lage energierekening. Met goede isolatie verhoog je het wooncomfort en verlaag je je energierekening. Interesse hiervoor of andere energiebesparende maatregelen? Kom zaterdag 19 november van 10.00 tot 16.00 uur naar onze Energiemarkt in Theater De Bussel, dan vertellen ze je daar alles over.

 

Gratis warmtebeeld van je woning 
Sinds deze zomer zijn wij als buurtteam actief om samen energie (en geld) te besparen. Dit doen we samen met Buurkracht en ONE. Je kunt op allerlei manieren profiteren. Zo kun je een warmtebeeld van je huis laten maken om te zien waar je warmte weglekt, een energiescan krijgen of meedoen aan onze buurtacties. Wil jij dit ook? Doe met ons mee en meld je aan op onze buurtpagina Buurkracht/Slotjes-West en/of kom 19 november naar de Energiemarkt. Dit is vrijblijvend en levert altijd wat op.

 

Samen besparen loont
Mooi voorbeeld voor ons is de Kastelenbuurt in Oosterhout. Daar besparen ze jaarlijks al € 17.000,- per jaar op hun energierekening. Dat is per huishouden dat meedoet gemiddeld ruim € 600,- per jaar. Dat willen wij ook! En we hoeven het niet alleen te doen. Energiecoöperatie ONE en Buurkracht helpen ons. Net zoals ze in de Kastelenbuurt hebben gedaan.

 

Samen staan we sterk
Samen energie besparen is gemakkelijker dan alleen en ook nog eens een stuk gezelliger. Je bent van harte welkom om met ons mee te doen. Als je je aanmeldt op onze buurtpagina buurkracht.nl/slotjes-west houden wij je op de hoogte.

 

Kijk ook op oosterhoutnieuweenergie.nl of energiemarktoosterhout.nl.

 

Samen besparen, daar krijgen wij energie van!