Binnenkort

Hebben we je adresgegevens, ook voor de nieuwsbrief en veiligheidsapp? Klik voor e-mail

halloween1644

 

 

Woensdag 19 oktober was het aan de Kuiperijhof weer de jaarlijkse Halloween knutselmiddag. Deze keer konden de kinderen naast een spookje ook een lampion maken. De opkomst was ondanks de regen goed.

 

Vrijdagavond 21 oktober was de Halloween lampionoptocht. Dit is door de jaren heen een activiteit geworden waar veel kinderen naar uit kijken. Tijdens de route door de wijk, werden de kinderen opgeschrikt door diverse ‘griezels’ en waren er activiteiten zoals het eten van botjes en hersenen. De opkomst was groot. Er kon met een gerust hart deelgenomen aan alles, daar de wijkagent een oogje in het zeil hield.

 

Tevens hadden weer een groot aantal bewoners van onder andere de appartementen aan het Houtwolplantsoen en Kuiperijhof gezorgd voor een traktatie en Thebe voor een gezonde versnapering. De Jumbo heeft gezorgd voor limonade, koffie en thee.

Allen veel dank! Houthaven Halloween 2016 was weer een succes!

 

Klik op de foto om ze te vergroten en gebruik de pijltjes onderaan de foto om de rest te zien.

Druk op Escape om terug te gaan.

 

Knutselmiddag (daarna volgt de Lampionoptocht)

 

 

Lampionoptocht