Binnenkort

Hebben we je adresgegevens, ook voor de nieuwsbrief en veiligheidsapp? Klik voor e-mail

Burendag zondag 17 juli              10.00 – 18.00 uur           met ‘Vlam in de pan’

 
HHBurendag201414

 

 

En dan: op zondag 17 juli, lekker midden in de zomer, houden wij een zomerse Burendag! Met van 10.00 tot 16.00 uur informatie- en rommelmarkt en livemuziek optredens. U leert verschillende wijkbewoners eens van een andere kant kennen: Raymond Beekhuis zingt een paar nummers live, mogelijk sluiten zich nog meer bewoners aan. Speelt u een instrument en lijkt u dit leuk om eens te laten horen? Laat het ons weten!

 

 

 

10.00 – 16.00 Wijkagent Gré van der Vorst is namens de politie aanwezig voor al uw vragen en opmerkingen met betrekking tot de veiligheid.

 

11.00 Raymond Beekhuis, zang

 

13.00 – 16.00 Brandweermannen mèt brandweerauto zijn aanwezig om u te informeren over ‘brandveilig wonen’. Zij brengen een demonstratie set ‘Vlam in de pan’ mee, zodat u zelf eens kunt uitproberen hoe u zo’n gevaarlijk incident zou kunnen blussen…

 

10.00 – 16.00 Buurkracht en ONE, de initiatiefnemers als het om zonnepanelen en duurzaamheid in Oosterhout gaat, zijn aanwezig, u kunt zich dus helemaal laten informeren over de mogelijkheden voor zonne-energie.

 

15.30 – 17.00  Vanaf 15.30 uur Shirley’s friteskraam

 

 

De koelkast en de bar op het gezellige plein met partytenten worden goed gevuld, zodat u, dankzij sponsoring van de Jumbo en Thuisvester, voor een klein prijsje kunt genieten van koffie, thee, fris of een ander drankje.

 

Kraam huren voor de rommelmarkt?

Wilt u een halve kraam huren? De kosten zijn € 5,00 per halve kraam. U kunt alleen een halve kraam huren, zodat zoveel mogelijk wijkbewoners een kans krijgen om deel te nemen. Zodra u zich heeft aangemeld en het bedrag heeft overgemaakt op rekeningnummer NL07 RBRB 0928 9952 91 t.n.v. Stichting Wijkteam Houthaven, is uw reservering definitief, vol is vol. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis deelnemen met een kleedje.

 

Frietjes 2016 06Verse frietjes

Blijft u lekker hangen? Dat kan, want vanaf 15.3 0 uur staat Shirley’s friteskraam klaar om frietjes te bakken. En ook voor een afsluitend ijsje kunt u bij haar terecht. We hebben een mooie aanbieding: voor € 6,00 krijgt u een frietje met een snack naar keuze en een ijsje. U kunt daarvoor terecht bij de kraam van het wijkteam en kunt daar de aanbiedingsbonnen verkrijgen.

 

Meehelpen? Graag!

Wilt u meehelpen met het opbouwen van de partytenten of bij het opruimen? Uw hulp is altijd welkom. Om 09.00 uur starten wij met de opbouw.

 

Opgeven voor een kraam en andere info: wijkteam@houthavenoosterhout.nl of telefoon 692912.

 

Ontmoet uw buren op de Burendag Houthaven!