Binnenkort

Hebben we je adresgegevens, ook voor de nieuwsbrief en veiligheidsapp? Klik voor e-mail

Buitenspeeldag160608-40 _1024x680

 

 

 

Sportieve Buitenspeeldag Houthaven

 

Woensdag 8 juni jl. was het weer zover. De jaarlijkse buitenspeeldag in de wijk Houthaven. Er waren weer tal van activiteiten georganiseerd.

 

Korfbal vereniging ‘De Voltreffers’ gaf leuke demo’s waar veel aan deelgenomen werd. Ook Keeperschool Diego uit Breda was van de partij en zorgde met voetbal voor een andere sportieve noot. Ook hiervoor was veel interesse. De Jumbo supermarkt had gezorgd voor de koffie, thee, limonade en een heerlijk ijsje. De firma Rasenberg uit Wagenberg zorgde ervoor dat er een enorme tractor stond waar de kinderen eens een kijkje bij konden gaan nemen. Ook was er een knutselactiviteit en een stormbaan voor de kinderen. Kortom er was weer voor ieder wat wils.

 

 

Klik op de foto om ze te vergroten en gebruik de pijltjes onderaan de foto om de rest te zien.

Druk op Escape om terug te gaan.