Binnenkort

Hebben we je adresgegevens, ook voor de nieuwsbrief en veiligheidsapp? Klik voor e-mail

Kindercommissie 2016 05Woensdag 8 juni is het weer zo ver. Voor zesde keer wordt er in de wijk Houthaven deelgenomen aan de Nationale Buitenspeeldag. Ook dit jaar hebben we weer het een en ander in petto voor de kinderen van de wijk Houthaven.

 

Er zijn tal van activiteiten georganiseerd. Er komen mensen van de Oosterhoutse Korfbalvereniging “ De Voltreffers”. De kinderen kunnen op deze manier kennis maken met de sport en de vereniging. Ook is er weer gezorgd voor een heuse “ Take-Out” baan. En naaste deze activiteiten zijn er nog tal van andere leuke dingen voor de kinderen te doen en te beleven. Deze gezellige middag wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de gemeente Oosterhout.

 

De kinderen en hun (groot)ouders zijn van 13:30 tot 16:00 uur welkom aan het grote speelveld aan de Slijperijhof.