Binnenkort

Hebben we je adresgegevens, ook voor de nieuwsbrief en veiligheidsapp? Klik voor e-mail

Buurtkracht160517-12

 

 

Dinsdagavond 17 mei 2016 faciliteerde Wijkteam Houthaven de bijeenkomst over duurzame energie in de aula van basisschool De Westhoek. Uit de opkomst deze avond bleek dat de belangstelling voor duurzame energie en energiebesparende maatregelen groot is, met voor name zonnepanelen. De hele wijk Slotjes was uitgenodigd en ook uit het overige deel waren geïnteresseerden gekomen.

Presentaties over Buurkracht, een initiatief van Enexis, ervaringen van de buurtvereniging Kastelenbuurt en ons eigen wijkteam, werden afgesloten door ONE, met uiteraard een presentatie door leverancier Pebble Green Systems. De verschillende systemen werden getoond en de mogelijkheden toegelicht.

De avond krijgt vervolg want velen gaven aan verder te willen met zonnepanelen en andere maatregelen. Er zal een apart Buurkrachtteam worden opgericht. Gezamenlijke optrekken en inkopen is voordeliger, het biedt meer kennis, zekerheid en kwaliteit.

Was u niet in de gelegenheid de uiteenzetting bij te wonen maar heeft u wel interesse? U kunt zich wenden tot ONE, of wijkteam Houthaven: wijkteam@houthavenoosterhout.nl

 

Klik op de foto om ze te vergroten en gebruik de pijltjes onderaan de foto om de rest te zien.

Druk op Escape om terug te gaan.