Binnenkort

Hebben we je adresgegevens, ook voor de nieuwsbrief en veiligheidsapp? Klik voor e-mail

Schoonmaakdag 20160319-25 _1280x850

 

Wij willen graag alle deelnemers aan NLdoet (12 maart) en NederlandSchoon (29 maart) danken voor je inzet om de wijk nog beter en mooier te maken!

 

Deze e-mail hebben we gekregen van de gemeente, die ook alle deelnemers danken.

 

Kijk bij de vorige berichten voor de verslagen en onze foto’s van NLdoet en NederlandSchoon.

 


 

Hoi allemaal,

 

Inmiddels is de actie weer een aantal dagen voorbij, maar nogmaals allemaal van harte bedankt voor jullie deelname aan de actie Nederland Schoon 2016.

Dankzij ruim 1700 deelnemers was het weer een groot succes en is de hele gemeente weer een stukje schoner geworden. Zo’n 2400 kilogram zwerfafval is er opgeruimd.

Wij hopen dat jullie het net zo’n geslaagde actie vonden.

Kijk na dit artikel voor de foto’s van NL-doet in Houthaven.

 

Acties uit het land

Landelijk deden meer dan 100.000 mensen mee. Ben je benieuwd naar acties in het land, bijvoorbeeld om inspiratie op te doen voor komend jaar? Kijk dan op www.nederlandschoon.nl

 

Foto’s van de actie in Oosterhout
Fotograaf Sjoerd van Dijk is bij verschillende deelnemers langs geweest. Heb je nog leuke foto’s om met ons te delen? Stuur ze ons op via schoon@oosterhout.nl, dan zetten we ze online.

De foto’s zie je op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/BBHOosterhout/

 

ZAP-actie

Wil je (als individu of als school) graag zwerfafval blijven ruimen het hele jaar door? Meld je dan aan als ZAPper (ZwerfAfvalPakker).

In de bijlage een folder over de ZAPactie. Aanmelden kan via het e-mail adres schoon@oosterhout.nl of even bellen naar 140162.
Praktijkschool de Zwaaikom, Kindcentrum de Ontdekking en ook MEK Kinderboerderij hebben hun omgeving al ‘geadopteerd’ en houden deze schoon van zwerfafval.

 

Volgend jaar, op 25 maart 2017, uiteraard weer een nieuwe actie in Oosterhout Schoon. Maar voor die tijd: laten we het schoonhouden in de buurt. Samen Oosterhout Schoon!
Heb je evaluatiepunten? Laat het ons weten.

 

Nogmaals ontzettend bedankt voor jullie inzet voor een SCHOON Oosterhout, Dorst, Den Hout en Oosteind.

 

Met vriendelijke groet,

Merijn Scheifes, Hanneke Herders en Bibi Schuurs
Team Buurtbeheer

Gemeente Oosterhout