Binnenkort

Hebben we je adresgegevens, ook voor de nieuwsbrief en veiligheidsapp? Klik voor e-mail

NederlandSchoon 2016 03

 

Ook op zaterdag 19 maart gaan we aan het werk, dit keer om de wijk tijdens de landelijke schoonmaakdag te verlossen van zwerfafval en dat kan niet zonder uw hulp! Om 09.30 uur verzamelen we met een kop warme koffie/thee of limonade en iets lekkers op het speelveld aan de Slijperijhof, van waaruit de actie wordt gecoördineerd.

 

Het opruimen van de wijk en langs het kanaal duurt tot 12.00 uur. Komt u ook meehelpen? Meld ons dit graag even via e-mail.

 

De gemeente stelt hesjes, knijpers, vuilniszakken en handschoenen ter beschikking. Voor kinderen hebben we een aparte kleinere maat knijpers.

 

Groenstrook

De groenstrook aan het Houtwolplantsoen is door GO toch al geschoffeld. Dat betekent niet dat er niets te doen is. U kunt meehelpen op zaterdag 19 maart om de klimop weg te snoeien en de rozen op gelijk formaat te brengen. Heeft u zelf een schoffel, snoeischaar en tuinhandschoenen? Breng die alstublieft mee.

 

De tijden zijn hetzelfde, van 09.30 – 12.00 uur.