Binnenkort

Hebben we je adresgegevens, ook voor de nieuwsbrief en veiligheidsapp? Klik voor e-mail

Speelboom 2016 02

 

 

We mogen het nu onthullen, sommigen van u hebben hem al gesignaleerd; we hebben een prachtige speelboom op het speelveld van de Slijperijhof, een donatie van de Oosterhoutse Golfclub waar we enorm blij mee zijn. Een tweede onderdeel van de uitbreiding van de speeltuin zijn twee rioolbuizen, geschonken door Martens Beton en het vervoer wordt aangeboden door Van Mook Transport. Ook deze ondernemers danken wij bijzonder voor hun ondersteuning!

 

Als derde verrassing is er in de loop van wat een klimparcours moet worden een splinternieuw speeltoestel geplaatst. Dit is het genereuze cadeau van de gemeente Oosterhout, vanwege de perikelen rond het doortrekken van het stoepje. Onze dank is groot!Koning Arthur 2016 03

 

Ook u kunt meedenken. Op 12 maart plaatsen wij een bord met foto voorbeelden van andere speelobjecten die we mogelijk in de komende jaren kunnen realiseren. We willen graag uw mening hierover horen. U kunt op het bijbehorende schrijfblok uw voorkeur, mening, commentaar en wensen opschrijven, tekenen mag ook…

 

Klussen

In de enquête hebben veel mensen aangegeven best te willen helpen met klussen; die kans is nu! Op 12 maart moet 20 kuub bij de rioolbuizen gestorte aarde omgevormd worden tot een mooie heuvel. Ook kunt u helpen met de jeu de boulesbanen onkruidvrij te maken, bankjes schoonboenen of de zandbak aanharken. Ziet u hier iets bij? Breng dan alstublieft zelf spullen mee zoals een schop, handschoenen, emmer, borstel, schoffel.

 

Tijden: tussen 10.00 – 16.00 uur. Wilt u meehelpen? Graag even aanmelden.