Binnenkort

Hebben we je adresgegevens, ook voor de nieuwsbrief en veiligheidsapp? Klik voor e-mail

Boef 2015 07

 

 

 

Helaas. Niet alle inbrekers dragen een streepjespak en een stoppelbaard. Ze zijn dus niet te ontmaskeren. Maar echte inbrekers zijn wel te ontmoedigen. Daarom is het zaak om ook in de week voor en tijdens carnaval goed op te letten. Als veel mensen van huis zijn, slaan inbrekers immers hun slag. Het is bekend dat juist in deze periode het aantal woninginbraken stijgt. Versiert u uw huis met carnavalsvlaggen en dergelijke, dan is het voor inbrekers duidelijk dat u van huis bent om carnaval te vieren. Hou aan carnaval geen kater over en neem preventie maatregelen.

 

 

 

 

Nep de echte boeven

Zorg dat iemand een extra oogje in het zeil houdt. Geef uw woning tevens een bewoonde indruk:

  • Laat een paar bekers en borden op aanrecht en eettafel staan.
  • Zorg dat iemand de post opruimt
  • Gebruik verlichting en tijdschakelaars.

Bel bij onraad

En blijft u thuis, wees dan ook alert. Ziet of hoort u iets vreemds? Zoals een onbekende auto? Of een persoon op de uitkijk? Aarzel dan niet en bel direct de politie. Bij spoed of heterdaad belt u 112 en anders 0900-8844. Zo kunnen we samen inbrekers de pas afsnijden!

Burgernet 2 2015 08

 

 

 

 

 

 

Burgers, politie en gemeenten werken samen aan veiligheid
www.burgernet.nl  –  0900-8844