Binnenkort

Hebben we je adresgegevens, ook voor de nieuwsbrief en veiligheidsapp? Klik voor e-mail

hoogte-45_1280x848

 

Zachte temperatuur bij kerstborrel op 20 december 2015

 

Kaneel, kruidnagel, sinaasappelschijfjes, piment en rode wijn. En o ja, een scheut port. De verse glühwein die we zondag schonken vond gretig aftrek. Ook de warme erwtensoep en chocolademelk droegen bij aan een prima sfeertje.

 

De eerste editie van de kerstborrel in de Houthaven was bedoeld als experiment en die opzet is zeker geslaagd te noemen. Voor de zachte temperatuur was het niet nodig, maar de vuurkorven, oliedrum en brandende fakkels waren een duidelijk teken: hier is iets gezelligs te doen.

We danken iedereen die de moed vond om zich aan te sluiten bij het gezelschap. En laten we eerlijk zijn: juist door de activiteiten te bezoeken, leren we elkaar hier in de wijk steeds een beetje beter kennen, te beginnen met de mensen direct om je heen.

We danken ook allen die een vrijwillige donatie in de pot stopten: het saldo van de stichting is positief en dat betekent dat wij onze activiteiten in de komende jaren gemakkelijker kunnen voortzetten.

 

In januari 2016 kunt u van ons de uitkomsten van de bewoners enquête verwachten. Er is flink wat geschreven en ingeleverd dus de resultaten zijn representatief. Als laatste wensen wij u een fantastisch nieuw jaar en dat we elkaar nog maar vaak mogen treffen!

 

Fijne feestdagen

 

Klik op de foto om ze te vergroten en gebruik de pijltjes onderaan de foto om de rest te zien.

Druk op Escape om terug te gaan.