Binnenkort

Hebben we je adresgegevens, ook voor de nieuwsbrief en veiligheidsapp? Klik voor e-mail

Politie

 

 

Extra toezicht tijdens donkere dagen

 

De dagen worden korter, dus het wordt steeds vroeger donker. Tijdens deze donkere dagen, maar ook tijdens de feestdagen, neemt de kans op woninginbraken toe. De komende maanden zal er extra toezicht zijn in de gemeenten van het politiedistrict De Baronie, dus ook in Oosterhout.

 

Extra surveillance door beveiligingsbedrijf

 

Extra toezicht zal uitgevoerd worden middels surveillance van toezichthouders van het bedrijf Scorpions. De toezichthouders zijn herkenbaar aan hun gele hesjes met de opdruk aan de achterzijde “Toezicht, handhaving en opsporing”. Deze surveillanten zullen lopen in koppels van twee en worden ingezet op basis van actuele inbraakcijfers van de politie.

 

Burgemeester Huisman roept op tot alertheid om het aantal woninginbraken te doen dalen: “Naast politietoezicht en inzet van Scorpions is het – vanuit de eigen verantwoordelijkheid van de inwoners van onze gemeente – van belang dat iedereen alert blijft en melding doet van verdachte situaties”.