Binnenkort

Hebben we je adresgegevens, ook voor de nieuwsbrief en veiligheidsapp? Klik voor e-mail


Halloween 2015 08

 

 

 

Halloween 2015

 

Woensdag 21 oktober was het weer de jaarlijkse knutselactiviteit voor de kinderen uit de wijk Houthaven voorafgaand aan de Halloween lampionnenoptocht die vrijdagavond 23 oktober plaatsvond.

 

De opkomst was groot, en de kinderen die de activiteiten bezochten kwamen niet alleen uit de wijk. Maar ook hiervoor geldt, hoe meer zielen hoe meer vreugd. Met de knutselactiviteit konden de kinderen bijvoorbeeld een heksje of een spookje maken.

 

Vrijdagavond 19:00 uur begon de lampionnenoptocht, en de opkomst was nog nooit zo groot! Zeker 60 kinderen namen deel. De route was dit jaar nog uitgebreider dan andere jaren. Buurtbewoners boden spontaan aan om voor wat extra spanning te zorgen tijdens de route. Zo was er een heuse rookmachine, en zat er een skelet in een geparkeerde auto. De bewoners aan de focus woningen aan de Kuiperijhof en Houtwolplantsoen zorgde voor lekkers en ook Thebe waren de kinderen niet vergeten en zorgde voor een lekker snoepje. Achteraf was er weer warme chocomelk met slagroom verzorgd door Jumbo Supermarkten. Kortom het was weer griezelig gezellig in de Houthaven!

 

 

Klik op de foto om ze te vergroten en gebruik de pijltjes onderaan de foto om de rest te zien.

Druk op Escape om terug te gaan.