Binnenkort

Hebben we je adresgegevens, ook voor de nieuwsbrief en veiligheidsapp? Klik voor e-mail

Burendag 19

 

 

Liters koffie, thee en ranja gingen er doorheen op de Burendag zaterdag 26 september in de wijk Houthaven. En dat was nou precies de bedoeling. Dankzij het onverwacht stralende weer was het terras op het speelveld een levendige ontmoetingsplek voor buurtgenoten. Een ruim aantal tenten zorgde voor een intiem plein met terras waar tegen de avond de houtskool werd opgestookt voor een heerlijke barbecue door onze chef-kok Ben Koelemeijer.

 

De hele dag, inclusief BBQ, konden kinderen terecht op het piraten luchtschip. Bezoekers struinden tussen de stalletjes met rommelmarktspullen en maakten her en der een praatje met bekenden. Bij de kraam van Thebe waren bekende gezichten te zien van verzorgenden die regelmatig in de wijk komen en zij vermaakten de bezoekers met een groot Dokter Bibberspel. Verder konden er Oudhollandse spellen worden uitgeprobeerd en kregen de kinderen de kans om uit een prachtige kartonnen bouwplaat een dino te knutselen of een stripkleurplaat in te kleuren.

 

Burgemeester Huisman, wijkcoördinator Hanneke Herders en diverse politiemensen brachten een bezoekje aan de Burendag, wat zeer werd gewaardeerd. Wij danken onze sponsors Thuisvester en de Jumbo voor het mogelijk maken van deze gezellige dag!

 

Klik op de foto om ze te vergroten en gebruik de pijltjes onderaan de foto om de rest te zien.

Druk op Escape om terug te gaan.