Binnenkort

Hebben we je adresgegevens, ook voor de nieuwsbrief en veiligheidsapp? Klik voor e-mail

Burendag 2014 3

Hopelijk heeft u allemaal van de zomer en frisse buitenlucht genoten! En aan het einde van de zomer lag er dan eindelijk een mooi stoepje in de wijk.

Intussen is de invulling van het programma op de Burendag nagenoeg rond. Op

 

zaterdag 26 september

 

houden we opnieuw een rommelmarkt op het speelveld aan de Slijperijhof en sluiten we de dag af met een heerlijke Barbecue. Het programma ziet er als volgt uit:

 

 

 

12.00 – 16.00 uur:

  • Rommelmarkt

 

14.00 uur:

  • Poppenkastvoorstelling in de gele tent
  • Springkussen voor kinderen
  • Oudhollandse spelletjes
  • Karikatuur of striptekenen

 

16.30 – 19.00 uur:

  • Buurtbarbecue

 

** U bent van harte welkom voor een kopje koffie of thee op het terras.

 

 

RommelmarktBurendag 2014 11

U kunt een halve kraam reserveren en bemannen om spullen te verkopen, we vragen hiervoor een bijdrage van € 5,00. Stuur ons een mail met daarin uw gegevens. Uw reservering is compleet als het bedrag is overgemaakt op NL42 INGB 0651 3915 12 t.n.v. P.M.A. de Graaf te Oosterhout.

 

Poppenkast

Onder voorbehoud! Als het lukt, is er om 14.00 uur een leuke poppenkastvoorstelling in de gele tent voor kinderen van ca. 4 tot 10 jaar. Wordt nog aan gewerkt.

 

Burendag 2014 14Barbecue

Vorig jaar schoven meer dan 100 buurtgenoten aan bij de gezellige Buurtbarbecue en onze kok Ben Koelemeijer werd goed gewaardeerd. Daarom hebben wij hem nogmaals gevraagd om voor ons komen bakken. Vlees komt van de keurslager, er zijn diverse salades, sauzen en stokbrood. Bij aankomst ontvangt u een bon voor 1 gratis drankje. Koffie en thee met een koek kosten € 0,50, overige dranken voor € 1,00, bier en wijn € 1,50 en ranja voor de kinderen is de hele dag gratis.

 

De kosten voor deelname aan de BBQ zijn € 12,50 per persoon. Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis mee-eten, van 3 t/m 12 jaar kost het € 4,00 per kind.

 

U kunt zich vanaf heden hier aanmelden voor de Buurtbarbecue. U kunt daarvoor het hele bedrag overmaken op rekeningnummer NL42 INGB 0651 3915 12 t.n.v. P.M.A. de Graaf te Oosterhout. Zodra het bedrag is overgemaakt is uw inschrijving definitief. We verzoeken u dit vóór 20 september te doen omdat wij ook voorbereidingstijd nodig hebben. We zien u graag komen!

 

Hulp

We kunnen altijd hulp gebruiken tijdens de Burendag voor het opbouwen van kramen en tenten, de bar, de kas, bonnen, opruimen. Laat het ons alstublieft horen als u wilt meehelpen. Wij hopen u graag te kunnen verwelkomen op zaterdag 26 september!