Binnenkort

Hebben we je adresgegevens, ook voor de nieuwsbrief en veiligheidsapp? Klik voor e-mail

LAS 1

 

 

Ten behoeve van buurtpreventie gaan we de rest van de wijk betrekken bij het gebruik van de app Lokaal Alarm Systeem (LAS). Iedereen met een smartphone kan de app downloaden en inschrijven voor gebruik. De uitleg en instructies voor de app vind je hier. Na de aanmeldingsronde, zullen we de app testen en deze ‘live’ laten gaan.

 

Vooral in de zomer, waarbij veel mensen op vakantie zijn, is het goed om eventuele verdachte situaties / overlast direct via de app te melden, zodat buurtbewoners op hun hoede kunnen zijn.

 

Belangrijk blijft om primair bij gevaar, of zelfs twijfel, de politie te bellen via 112. Voor alle gevallen is en blijft het advies ook om niet zomaar zelf en alleen ergens op af te stappen. 0900-8844 is het nummer dat kunt u bellen voor vragen of andere meldingen.