Binnenkort

Hebben we je adresgegevens, ook voor de nieuwsbrief en veiligheidsapp? Klik voor e-mail

4Woensdag 10 juni 2015 vond wederom de buitenspeeldag plaats. De opkomst was, ondanks de avondvierdaagse, boven verwachting groot. De kinderen konden knutselen, werden geschminkt, konden zich op het springkussen uitleven en mochten gevouwen ballonnen kiezen en spelletjes doen. De EHBO-man had een EHBO-wagen geregeld en de brandweer en de politie kwamen ook op bezoek. De gemeente had frisse meloen geleverd en de Jumbo had onder meer de ijsjes gesponsord. Met voortreffelijk weer en aardig wat hulp van onder andere enkele leden van het wijkteam en moeders uit de wijk (waarvoor onze dank) is het weer een succesvolle geworden.

 

 

Klik op de foto om de serie te bekijken, op de pijl om verder te gaan, en Escape om terug te gaan naar de pagina.