Binnenkort

Hebben we je adresgegevens, ook voor de nieuwsbrief en veiligheidsapp? Klik voor e-mail

Afval van NederlandSchoon 2014

 

Zaterdag jl. tijdens de landelijke schoonmaakactie, staken ook in de Houthaven mensen de armen uit de mouwen om de wijk te ontdoen van zwerfafval. Vanaf een partytent bij het trapveldje aan de Slijperijhof werden de acties uitgezet. Bijzondere vondsten waren twee kleine schedels, eentje vermoedelijk van een konijn, een tweede van een kat of kleine hond.

 

Daarnaast betrof het met name bergen vuurwerk en 20 pakketten reclamedrukwerk die in de bosjes waren beland. “Ze liggen in onze hut!”, zoals de jonge deelneemsters verontwaardigd meldden. De regen ging van zachtjes naar steeds harder, waardoor de deelnemers uiteindelijk toch nog doorweekt raakten. Daarom alle vrijwilligers nogmaals: hartelijk dank voor jullie inzet, het ziet er weer keurig uit!

 

Klik op de foto om de serie te bekijken, op de pijl om verder te gaan, en Escape om terug te gaan naar de pagina.