Binnenkort

Hebben we je adresgegevens, ook voor de nieuwsbrief en veiligheidsapp? Klik voor e-mail

 

 

Een traditie is het inmiddels geworden en een mooie ook! Op zaterdag 28 maart gaan we het zwerfafval in de wijk opruimen. Hulp kunnen we natuurlijk goed gebruiken. De gemeente zorgt bij aanvang dat wij worden voorzien van veiligheidshesjes, knijpers, vuilniszakken en handschoenen. Voor de kinderhandjes hebben we een tiental lichtere knijpers.

 

Dit jaar starten we iets anders: in plaats van achteraf, wordt u ontvangen met een kop koffie! Gezellig toch? We verzamelen om 10.00 uur bij de partytent op het grote speelveld en om 12.00 uur stoppen we. Dan zijn alle vuilniszakken waarschijnlijk weer gevuld met zwerfafval uit onze wijk en is de buurt klaar voor het voorjaar. Doe je mee? Probeer er dan om 10.00 uur te zijn, zodat we de actie goed kunnen coördineren.