Binnenkort

Hebben we je adresgegevens, ook voor de nieuwsbrief en veiligheidsapp? Klik voor e-mail

Babbeltrucs 2014 08Beste wijkbewoner,

 

Graag nodigen wij u uit voor een interessante, informatieve, en ook zeker gezellige Nieuwjaarsborrel op woensdag 14 januari 2015 om 19.15 uur in De Pannehoef. Het Wijkteam Houthaven wil dan graag met u proosten op het nieuw jaar!

 

Tijdens de bijeenkomst blikken we kort terug op het afgelopen jaar en kijken dan vooruit naar de nieuwe activiteiten in de wijk. We praten met u over verkeer, groen en andere relevante onderwerpen.

 

Daarnaast zal onze nieuwe wijkagent, de heer Gré van der Vorst, informatie presenteren over Babbeltrucs. Aangevuld met een realistisch optreden van acteurs, zal het onderwerp op een inzichtelijke manier worden belicht.

 

Mogen wij u ook verwelkomen? U kunt zich tot 12 januari aanmelden via een ontvangen uitnodiging of direct hier.

 

Om 19.00 uur wandelt er een groep vanaf de kruising Houthavenweg/Bredaseweg naar De Pannehoef, waar u zich ook bij aan kunt aansluiten. Mocht u slecht ter been zijn of voor een andere reden graag met de auto opgehaald en thuisgebracht worden, laat het ons weten.

 

Fijne kerstdagen, en graag tot ziens op 14 januari!

 

Met vriendelijke groet,

 

Wijkteam Houthaven