Binnenkort

Hebben we je adresgegevens, ook voor de nieuwsbrief en veiligheidsapp? Klik voor e-mail

BBQOm uw en onze contacten in de wijk nog verder uit te bouwen en de bestaande banden te versterken, nodigen wij u uit voor een gezellige

 

Burendag op zondag 31 augustus 2014

 

Rommelmarkt 14.00 – 16.30 uur

Op het grote speelveld. Deze is bedoeld voor en door Houthavenbewoners, je mag met een kleedje naar het veld komen. Let wel: geen commerciële handel, maar gewoon spulletjes die u over heeft van zolder. De opbrengst is uiteraard voor u zelf. Wij zorgen voor leuke muziek.

 

Barbecue! 16.30 – 19.30 uur

 

U kunt zich inschrijven voor € 12 per persoon, kinderen t/m 2 jaar gratis, van 3 t/m 12 jaar € 4. Het eten bestaat uit heerlijk barbecuevlees van de keurslager, diverse verse salades, zelfgemaakte sauzen en stokbrood. Bij aankomst ontvangt u één bon voor een gratis drankje. Daarna kunt u consumpties contant afrekenen, alle dranken zijn € 1. Ranja voor de kinderen is vanaf 16.30 uur gratis.

 

Kinderactiviteiten

Tijdens deze dag hoeven kinderen zich ook echt niet te vervelen. De Commissie Kinderactiviteiten zorgt voor een heerlijk springkussen en andere spelen.

 

Wij ontvangen uw inschrijving graag op de site en betaling op rekening NL78 INGB 0007 194755 op naam C. Thomas, met vermelding van naam en het aantal mensen (met de leeftijden van de kinderen).

 

We zoeken nog hulp bij de Burendag voor inschrijving, de bar, de kas en opruimen. Laat het ons a.u.b. horen als u wilt meehelpen.

 

Wij hopen u graag te kunnen verwelkomen op 31 augustus en voor nu alvast: fijne vakantie!

 

Wijkteam Houthaven

HaierWikipedia: Haier Group is a Chinese multinational consumer electronics and home appliances company headquartered in Qingdao, Shandong, China. It designs, develops, manufactures and sells products including air conditioners, mobile phones, computers, microwave ovens, washing machines, refrigerators, and televisions.